Slatko spavaj (2011)
Mientras duermes | 102 minuta

Slatko spavaj
Slatko spavaj
Horor
Triler
U kinima od: 23.09.2011 (svjetska premijera)
Redatelj: Jaume Balagueró
Uloge: Luis Tosar, Marta Etura, Alberto San Juan, Iris Almeida, Carlos Lasarte, Petra Martínez, Pep Tosar, Tony Corvillo, Oriol Genís, Manel Dueso, Amparo Fernández, Rubèn Ametllé, Roger Morilla, Dolors Vidal, Xavier Pujolràs
Zemlja: Španjolska

Sažetak - Slatko spavaj

Svi poznajemo svoje prijatelje, ali što je s poznanicima? Ljudi koji u našim životima imaju male uloge,kojliko ih dobro poznajemo? I koliko ih mi dobro poznajemo?
Netko vas promatra.
Cesar radi kao vratar stambene zgrade u Barceloni. Sreća mu konstantno izmiče pa ima potrebu potvrditi razloge za svakodnevni život. Na poslu je gotovo nezamijećen, ali zato vrlo dobro poznaje stanare zgrade u kojoj radi. Zna sve njihove intimne detalje, posebice o Clari, mladoj djevojci pozitivnog pogleda na život. Njezina sreća čini Cesara vrlo nervoznim i on neće biti zadovoljan dok joj zauvijek ne izbriše taj osmjeh s lica, jer Cesar se hrani tuđom nesrećom. On uživa u boli i tjeskobi drugih ljudi, i ništa mu nije draže do gledanja ljudske patnje, pogotovo ako je on tome uzrok. U Clari je pronašao savršenu metu, i ide do krajnjih granica ne bi li joj zagorčao život. Međutim, on postaje i suviše odvažan, i njegovi pažljivo smišljeni planovi počinju se otkrivati.

Traileri

Filmovi, u kojem igrajo
L. Tosar | Marta Etura | Alberto San Juan | Carlos Lasarte
Todos los nombres de Dios
En los márgenes
Adú
Ventajas de viajar en tren
Novo Filmovi na TV-u
Najpopularniji online filmi
Najbolji filmovi 2019
Oscari 2020
Pretraživanje po kinima
Filmovi u kinima