Demokracija (2015)
Democracy - Im Rausch der Daten | 100 minuta

Demokracija
Demokracija
Dokumentarni
U kinima od: 12.11.2015 (svjetska premijera)
Redatelj: David Bernet
Producent: David Bernet
Uloge: Jan Philipp Albrecht, Viviane Reding, Ralf Bendrath, John Boswell, Katarzyna Szymielewicz, Paolo Balboni, Dimitrios Droutas, Tanguy van Overstraeten, Joe McNamee, Peter Hustinx, Axel Voss, Sarah Ludford, Sean Kelly, Erika Mann, Antoine Faube
Zemlja: Njemačka

Sažetak - Demokracija

Ovaj autorski dokumentarac raskrinkava zakonodavni milje Europske unije iznutra u dojmljivoj priči o skupini političara koji pokušavaju zaštiti društvo današnjice od utjecaja 'Velikog podatka' i masovnog nadzora.

Filmaši - Demokracija

  • David Bernet | Redatelj
    David Bernet odrastao je u Švicarskoj, a živi u Njemačkoj, gdje piše scenarije, režira i producira dokumentarne filmove. Nakon studija komparativne književnosti i književne teorije i filozofije u Beču i Berlinu, 1995. počeo je raditi kao novinar na radiju i u tiskanim medijima, a zatim kao istraživač i scenarist dokumentaraca, te na kraju kao redatelj vlastitih projekata. Njegov film iz 2011., 'RaisingResistance', o borbi paragvajskih campesinosa, ruralnih poljoprivrednika, protiv sve agresivnije ekspanzije genetički modificiranih usjeva soje, osvojio je brojne nagrade. David Bernet također radi kao producent u produkcijskoj kući Atmosfilm, a piše i scenarije te drži predavanja o pisanju za film i televiziju.
    Filmografija
Filmovi, u kojem igrajo
Joe McNamee | Sean Kelly
Facebookistan
Novo Filmovi na TV-u
Najpopularniji online filmi
Najbolji filmovi 2019
Oscari 2020
Pretraživanje po kinima
Filmovi u kinima